gott nytt år

make gifs

mini resume del 2.

Då fortsätter vi ! 
 
Juli:

Denna månaden bestod av picnic mest hela tiden, och nedräkning inför vår resa till Grekland och Kreta. Vi åkte även ner till Malmö för att hälsa på min mamma och sen åkte vi ner på en mini resa till Köpenhamn, Vi hade verkligen tur med vädret för det var strålande sol hela tiden tills vi åkte hem då det började regna. Den 11 Juli på min namnsdag (ända anledningen att jag kommer ihåg) fick jag jobb och det firade vi med låtsas skumpa och jag var lyckligast i världen. Hämtade hem mina kläder och mina skor som jag då tyckte var sköna och som nu är mina hatskor (finns inga värre). Drack mycket mojito och fick hem mina älskade platå skor. Var krokodil ett tag och dagen vi skulle hade Hejdå fest för Malin spöregnade det utanför och vi hade sjöutsikt för ett tag. Sen någon dag efter åkte Jag, Julia, Veronika och Lina för att säga hejdå till Malin som  åkte bort länge (MISS U) och när vi åkte hem var vi alla trötta och ledsna. Några dagar senare (27) åkte jag och Max till Grekland. Det behövdes !! Den 28 fyllde Max år och jag köpte en utflykt till Elafonissi som är en av de vackraste stränderna. 
Augusti:

Börjades i Grekland också. Har inte så många andra bilder att bjuda på eftersom alla är nästintill likadana, drack iaf minst 3 mojitos varje kväll så det var en bra resa ! Sen kom vi hem och jag skulle snart börja arbeta på riktigt och för första gången. Lägenheten blev finare och finare och här i Augusti fick vi hem vår fina röda matta. Färgade om håret från rött till en ombre, sjukt nöjd men som sagt. Saknar mitt röda hår. 
September:

I September jobbade jag på eftersom jag nydligen börjat, Max åkte iväg till Milano och kom hem med världens finaste skor till mig. Hjälpte brorsan min med sina läxor och sen när jag väl var ledig så vilade jag upp mig inför att jobba mer. Fick sen min första lön också, aldrig varit så stolt över mig själv som då när jag fick min lön! Började också träna i September men det höll sig inte så länge eftersom det inte är så kul att vara utomhus och träna medans det är kallt.
Oktober:

Månaden då jag fyller år, med andra ord bästa månaden på hela året. Fast den var inte så rolig ändå, förutom när jag fyllde år och alla kompisar kom hit och firade med mig, bästa på länge. Hittade bästa sushi/thai stället som vi nu är mer eller mindre stammisar på. Svenska sushiköket is the place to be! Och när jag inte åt sushi eller thai där så åt jag Amerikanska pannkakor som är min andra favorit. Blev även Lady Ellinor of Chaoll Gleaon (något) vilket jag tyckte var roligt. Mina läpp var också mystiskt svullen varje morgon.
November:

I november började jag jobba i kassan på ica också och inte bara bageriet, jag tog också körkort WIIE. Åkte ner till min mormor i växjö med max och sen åkte vi också vidare till Ullared för lite shopping. Hittade min passion till Currysås, åt årets första lussebulle. Gick ut med Max och hans kompisar och träffade på Veronika och Julia, det var en väldigt rolig kväll. Lärde mig att tanka och jag bakade lussebullar och pepparkakor
December:

Så var vi på sista månaden, vilket inte har varit roligaste månaden än så länge. Dels för att den mest bestått av jobb och inte så mycket annat, jag jobbade nästan hela tiden fram till julafton och åkte tåg ner till växjö på självaste julafton och tillbaka dagen efter och sen har jag jobbat mer efter det. Julafton var annars helt ok, fick bra julklappar som gjorde att jag kunde köpa min fina MacBook (kan inte sluta tjata om den) I förrgår var vi och firade Linas födelsedag vilket var väldigt trevligt osv. Imorgon är det ett nytt år och det ska firas in hos Julia och Johannes, först middag hos Julia sen fest hos Johannes och det kommer bli väldigt trevligt !
 
Och med detta säger jag tack för mig och hoppas att ni alla har ett riktigt grymt år för det tänker jag nu ha. Puss på er alla 
/Ellinor
 
 

mini resume del 1.

Januari:

Var en månad då jag började bli väldigt sjuk. Hela Januari månad var jag illamående konstant och spydde upp allt jag åt endast för att jag var så himla stressad. Var tvungen att vara i skolan jämt men det var inte så himla roligt. Hade inte så många roliga bilder från den här månaden men några hade jag allt

Februari:

Var fortfarande nykär och mesta av tiden spenderade jag med min pojkvän genom att spela bil spel på tvn. Ungefär hela Februari och Mars gick till det där spelet. Och eftersom jag var väldigt sjuk under hela februari och i början av Mars kunde jag inte heller vara i skolan. Ingen läkare visste var det var som var fel, dom trodde att det var någon lunginflammation. Men fina sms fick jag hela tiden, levde på det ungefär. Åt även kina mat i kina lådor och det är är godast så !
Mars:

I Mars så skulle praktiken börja och stressen var som mest. Hatade praktiken men jag körde på sen ändå, fick medicin mot min magkatarr och mådde bätre, och när jag inte var på praktiken så var jag i lägenheten och målade och hjälpte till att renovera så att min pojkvän skulle kunna flytta in någon gång. Sen hängde jag iaf en dag med snygga Julia, och jag gjorde världens finaste naglar också och sen får vi inte glömma att jag köpte mina snygga Jeffery Campbell skor !!! Bästa skorna ever
April:

Den här månaden spenderades med varm choklad varje morgon, och förberedde mig inför vår studentskiva där jag skulle vara en Enhörning. den kvällen resulterade i många suddiga bilder men det var en väldigt rolig kväll åtminstonde !! Dagen efter åkte jag till skolan och hämtade min studentmössa. 9 April sov vi första natten i lägenheten och firade det med skumpa. Fick lära mig att tvätta (genom att sitta och kolla på). Sen var det mösspåtagning som var ännu en rolig dag ! Och jag hittade min student klänning. Firade sen valborg också, medans alla mina kompisar åkte till uppsala hängde jag fortfarande i stockholm och firade på hemmafest som resulterade i bråk.
Maj:

I Maj hängde jag runt, drack drinks och klassen gjorde igjordning för flaket och längtade bara efter studenten, själv ville jag egentligen inte ta studenten eftersom jag inte visste vad jag skulle göra oså. Men det gick ju bra tillslut, än så länge i allafall! Det blev sen också varmt ute så man kunde börja sola på balkongen och det var en väldigt härlig månad trots att det sista i skolan var kvar! Gick på färgkurs (den första bilden) och lärde mig massa om färg. Drack chailatte hela tiden, och gillade att se awkward ut på bilder (som ni säkert märker)
Juni:

Juni månad var en ända lång nedräkning inför studenten, allt var fixat och klart och jag bara längtade. Gick även på bal hemma i Växjö med min kompis men bilderna därifrån vill ni inte se för så roligt var det inte. Mitt hår såg iaf ut som rosor och det var najs. Resten av månaden var inte så rolig, jag var arbetslös men bokade ändå en resa till värmen med min kärlek. Åkte till Gröna Lund, firade midsommar på landet och sen hos en kompis och fastnade på en rolig vimmelbild. Saknar mitt röda fina hår. 
resten tar vi snart ! måste äta lite frulle
/Ellinor

shopping

Idag har det varit en lång dag. Men ack så rolig! Igår också för den delen, under dagen så hängde jag med Lina i forum och gjorde lite shopping bland annat en GRYMT snygg blazer (?) inne på Gina tricot som jag fullkomligt älskar ! Har hittat så mycket fina saker detta året att jag nästan är lite chockad. Tidigare har jag bara hittat fula saker men detta året har det varit ett rikitgt smultron år och jag är så himla nöjd med alla mina köp! 
 
Men för att återkomma så efter rundan med Lina så mötte jag upp pojken och hans vän som skulle köpa skor innan vi åkte vidare mot ikea för att handla lite småskit där, ni vet sånt som man alltid behöver hemma. Anyways, han skulle byta skor och det slutade med att vi var där i säkert över en timme sen hade de båda köpt nya skor och bytt tillbaka och köpt nya igen. Lång tid tog det och sen var jag trött och ville bara hem. Så vi struntade i ikea och åkte istället hem så lagade jag middag åt oss, vi drack lite alkohol och åkte iväg och bowlade och mötte upp Lina & Ida Maria. Trevligt var det, nackdelen var bara att jag fick en öl över benet YAY
 
Åkte sedan hem och totaldäckade i sängen, vaknade upp och åkte till Ikea, handlade få fina saker, åkte till min far och hämtade julklappar jag skickade upp med bilen och sen har jag nydligen kommit hem och ätit middag. Makaroner och vegobullar.
 
Men men eftersom det blev så mycket tråkig text ska jag gottgöra er med bilder på saker som jag köpt på mellandagsrean ! 
 
en fin rak klänning (är snyggare på) med svart dragkedja i ryggen - 99kr
älskar att dragkedjan, utan den hade klänningen varit B
min sjukt snygga blazer (heter det ens så?) med en snygg röd-orange färg. blev väldigt röd på bilden
lack detaljerna me loves. fick denna för 200 kr
köpte även 2 träningslinnen eftersom jag snart ska börja träna. 2 för 100 kr
sen får vi inte glömma min nya favorittröja. fluff tröjan för 100 kr. gör sig inte bra på bild men åh <3
och sen får vi inte glömma skorna jag och julia båda har köpt. SÅ snygga. 400 kr
sen har jag även köpt massa annat skit men det är inte lika kul att ta kort på. nu ska jag kolla på film och ladda inför imorgon. jobbar 06-14 imorgon sen ska jag åka och fira pappa på middag som fyller år, sen efteråt åker jag till Lina och firar henne. God natt
/Ellinor

The Hobbit

God morgon folks ! 
Härlig kväll hade jag igår! Åkte till pojkvännens familj och åt middag på pizza och lite gofika efter det. När vi åkte iväg därifrån kollade vi på filmen The Hobbit och GUD SÅ BRA !! Älskade filmen och den var het perfekt. Ända negativa var väl att den var lite lång och det är ganska jobbigt att sitta nästan 3 timmar i en bio salong i en stol som inte är superbekväm men annars helt perfekt, så ni som inte sett den gå och kolla på den på monemangen. Och i 3D. vet inte om man kan kolla på den i vanlig? Men som sagt kolla på den ! 
 
Nu så ska jag åka till forum och möta upp Lina och Julia för att shoppa lite till sen ska jag till Ikea och shoppa andra roliga saker. Adios amigos ♥
en het tjej
/Ellinor

photobooth

Om det är något jag älskar med min nya dator så är det photobooth. Haha skulle säkert kunna hålla på i flera timmar med det, men nä det ska jag inte. Annars förutom photobooth har jag idag mellandags shoppat lite med Julia, åkte sen hem för att göra vuxna saker såsom att städa lägenheten men slapp det gjorde jag så nu har jag suttit och testat min nya locktång som jag fick i julklapp. Älskar den ! 
 
Men nu så ska jag snart åka iväg igen för att boka biobiljetter för ikväll så ska vi kolla på The hobbit wiie. Ha en awesome kväll
Mvh Big lips
/Ellinor

MacBook Pro

Och så var även denna julen över, haft full rulle med att åka hit och dit. Åkte ner tidigt igår på morgonen till Växjö firade och åkte hem idag. Så mycket åkande på 2 dagar så jag är helt slut i skallen. Men fått massa najsa presenter (även fast det mesta nu förtiden bara består av pengar) är jag väldans nöjd. Men nöjdast är jag ändå för att jag skyndade mig efter jag gått av tåget med att åka till Media Markt som började sin rea idag och köpte mig en MacBook Pro. Den sista de hade också, dessutom för ett billigare pris. NÖJD! Så den här har jag suttit och knappat på nästan hela långa kvällen och vill egentligen aldrig sluta för jag tycker det är så himla awesome, men någon gång måste jag lägga ner den och det får bli nu eftersom jag ska baka lite vita chokladbollar och sen kolla på någon mysig film och ladda för mellandagsrean som börjar riktigt imorgon. 
/Ellinor
 
 
 

ica

God dagens. Eller kväll om man vill säga det istället. 
Haft fullt upp med jobb hela tiden vilket har varit KAOS eftersom att jobba på ICA dagarna innan jul är det stressigaste jag någonsin gjort detta år har jag inte kunnat slappna av en sekund. Det är fullt upp hela tiden och köer så långa så man vill svimma. Och folk handlar så mycket att jag får ont i armarna av att sitta/stå i kassan haha. Men imorgon är det sista jobbdagen innan jul (sen är det ju faktiskt julafton) och då jobbar jag bara 4-5 timmar så det är ju i princip som semester. 
 
Sen är det ju julafton och det ska bli najs, massa julklappar wiie. 
 
en bild som är ful som fick nästan 30 likes 
en bild på mitt fina hår
firade minijul med min familj och min pojkvän fick julklappar. minitomten jullan
/Ellinor
 
 
 
 
 

Dan före dan

Idag är det 20 December. Vilket betyder att jorden går under imorgon. Så ni kan ju förstå att jag har haft fullt upp med att leva mitt liv nu innan jorden går under. Fast nä. Inte redigt.  Jag jobbar och har fixat håret så jag har nu ett superlångt svall som jag absolutely loves, så kommer iaf dö pretty good looking ifall nu världen faktiskt går under...
 
Vad händer annars då? Jo mer jobb, imorgon så är jag faktiskt ändå ledig men då blir det teater, min bro ska uppträda med sin klass. Nu ska jag ta och gå och äta frukost. Börjar jobba vid 14 idag men kan inte somna om så jag får ta och börja dagen tidigt helt enkelt.
 
en bild som iallafall ger mig hopp
/Ellinor
 
 

Grab a friend

Idag är min lediga dag innan en fullspäckad vecka, vet itusan hur jag ska orka med allt dock. Jobb 6 dagar och endast 1 dag ledig och den ska jag shoppa ALLA julklappar som jag fortfarande inte köpt. Även gå på lillebrors teater, och äta julbord med familjen. Sen ska jag även sätta i och färga löshår imorgon med Julia och Veronika. LÄNGTAR. kommer få så långt hår att jag inte kommer vara annat än hår. YES. bästa som finns när man inte är så bra på att växa ut långt hår själv.
 
Sen idag ska jag också göra pannkakor, vanliga pannkakor. Var längesen jag åt det, ska bli sjukt gött iaf och massa lingonsylt till, mums! Fast ska nog gå och göra pannkakorna nu så dom är klara tills jag blir jättehungrig. 
 
i love this picture
/ellinor
 
 
 
 

.


senaste dagarna

Jag har inte haft ork att skriva något på ett par dagar. Känns som jag är sjuk, fast ändå inte sjuk. Mest trött typ. Har jobbat också, det är rätt najs. Skulle jobbat idag också men bytte bort passet eftersom nästa vecka består av 6 jobbdagar.
 
Annars då? Jag har idag suttit och kollat på alla avsnitt av mysteriet på greveholm som jag har missat. Vilket var typ 7 avsnitt. Pinsamt jag vet, men ändå. Det blir bättre och bättre för varje avsnitt. Längtar efter julafton med, och sen ska jag få löshår någon dag när som helst också så det är sååå najs. Längtar verkligen !!!
 
Sen fick jag hem mitt fina armband från ung cancer också. Loves it! Nu ska jag göra frukost, japp klockan 14.10. Idag blir det amerikanska pannkakor tror jag, var så längesen.
/Ellinor

tumblr


bil. pizza. glee.

God dag, på redigt nu. Och inte bilder på Katy Perry och andra snygga bruds.
 
Idag har jag haft en bra dag, Har kört runt i pappas bil, körde några timmar. Tog en tur i min första McDrive, åkte in i ett parkeringshus och körde runt, runt, runt. (wow känner mig fett cool).
Efter så åkte jag och min stackare till akuten och hängde där. Han har en feting släng av halsfluss och fått medicin. Kul att jag själv har ont i halsen också nu liksom. Hänger ni med på min rädsla?! Jag är ledig i några dagar nu men vill ju inte vara sjuk. Darn it.
Kom sen hem och gjorde en egen pizza med tacos grejernas pizza grejer. Var såå såå gott, om ni inte ätit det. ät det  ! om ni har ätit det, ät det igen, om ni inte gillar pizza. ÄT ÄNDÅ.
min pizza con vegetarisk bacon, såsen man har under, champinjoner (i glasburk från coop viktigt!!! de e godast), ost och goda toppingen!!
Nu sitter jag dock och kollar på Glee och hänger runt. Ska snart gå och lägga mig men känner mig ändå inte helt redo för det (låter som jag ska göra värsta saken lol). Oki, ska sluta låta som en tönt. God natt.
/Ellinor

cotton candy

oki.idag önskar jag såg ut som Katy Perry och låg på rosa fluff som på dehär bilderna från Wildfox/Ellinor

sick

Känns som jag inte har sovit en blund inatt, nackdelen med att vara sambo är att om ens pojkvän är sjuk. Så får man vara som en mamma. SUCK. Hela natten har jag fått värma och hämta alvedon och tyckt synd om stackars Max som har sovit nästan hela tiden men jag har inte kunnat somna om för han har skakat som en skallerorm eller nått. Haha nu ligger han i sängen med byxor, tröja, raggsockar, täcke och filt och en tröja över det och sover. Och jag. Ja jag är vaken, fortfarande haha. ÅÅH
 
Anyways, igår jobbade jag, idag ska jag jobba men bara 3 timmar. Imorgon är jag ledig fram till onsdag eller något. Skönt liv ! Ska nog göra lite frukost eller lunch nu hade jag tänkt mig. Have a gr8 day mates.
/Ellinor

Punk

Idag var nog den mest störda dagen på länge. Okej, störd var den väl inte direkt men den var inte så bra som den hade kunnat bli... 
 
Dagen började med att jag vaknade sent, vid 11.20 för att vara precis. Helt lagom till att sjunde himlen började, mysigt tyckte jag men det var inte ett så bra avsnitt idag så jag blev lite ledsen...
Satt sen och kollade på tv under mestadels av dagen, gick runt och sjöng och dansade för mig själv som jag brukar göra när jag är själv. Är bättre än Shakira när jag är själv, synd bara att det bara är när jag är själv så jag inte kan bevisa det... Vid 16-tiden så kom Maxen hem och vi åkte och köpa lite mat, jag har börjat leva farligt och äter numera stark mat för jag är så trött på all annan mat som jag annars äter. Och för några dagar sen så åt jag röd curry och älskade det. Så jag ville ha en idag. Vi åkte och beställde, någon annan åkte iväg med vår mat men vi fick tillbaka den efter jag sprungit en rejäl bit (haha jag var så hungrig). Kom hem och åt och den var såååå äcklig :( LEDSEN TJEJ. 
 
Efter den hemska currybesvikelsen så skulle jag hem och träffa pappsen som jag inte träffat på länge länge. Påvägen så får vi punka, står ute och försöker byta det i över en timme (okej jag stod och kolla på och tog kort). När jag väl kom hem sen så är pappsen givetvis ute och partar med jobbet så ja. Det gick ju sådär bra med min dag. Och eftersom förmodligen ingen läser min långa text så lägger jag in lite bilder från idag. Sen ska jag sova.
Så. God natt :) 
 
det lite punkterade däcket.......
vår fashonista till balkong kände att det var inne med volanger och satsade på det till vintern 2012
/Ellinor
 
 

En god gärning

Efter snökaos och slkaos och stå ute och frysa ihjäl medans man väntar på bussen som aldrig kommer. Sedan jobb i ett par timmar där det knappt kommer kunder ens eftersom ingen knappt kan komma fram. Så kom jag faktiskt hem efter många om och men... Och för att få mig själv att må lite bättre så skänkte jag pengar till Cancerfonden. 50 kr var det jag skänkte, inte så mycket men om alla skänker 50 kr så blir det mycket tillslut. Känner mig fett stolt över det här, ska fortsätta göra detta varje månad istället för att köpa något annat onödigt strunt så hjälper jag till att rädda liv !
Ni kan också hjälpa till och skänka pengar till Cancer fonden genom att smsa BESEGRA 6715 till 72988. då skänker ni 50 kr till Cancerfonden. Och inte nog med det så har jag också köpt ett armband (eller okej. Mamma ville köpa det åt mig) Ni vet det där armbandet som jag bloggade om för några veckor sen? Längtar tills det kommer hem !! Hittade också ett annat fint armband som jag ska köpa nästa gång jag får pengar och när dom kommer in på lager.
/Ellinor
 

Tumblr

Som vanligt så har jag blivit insnurrad i tumblr igen.
 
 
// Julia
 

Victoria Secret Fashion Show

Imorgon smällereeeee, ÄNTLIGENE SOM JAG HAR VÄNTARTTT
// Julia

+++

jobb jobb och mer jobb. Skulle äntligen få en ledig dag idag så tog en långsovmorgon, fast jag blev väckt för ungefär en timme sen och blev inring för att jobba 15 idag. Jag som verkligen sett fram emot att få vara ledig. Men men, sånt är livet. Ska bli roligt att jobba också, men däremot så blev det lite panik eftersom jag inte har tvättat jobbkläderna och måste göra det nu. Som tur var så fanns det ledig tid tills nu så jag tror att jag hinner klart preciiiis.
 
Ska snart ta och göra lite lurre också men vet inte riktigt vad jag är sugen på idag. Lite pasta kanske? Äh. Gjorde iaf godaste maten på länge igår. Potatis som jag lagade i ugnen, mina favorit vegetariska filéer och sallad. Sen såklart bea till det. M U M S. Jag slukade typ allt
 
Have a great day. /Ellinor

Mysteriet på Greveholm

Idag gick jag upp tidigt och satte på julkalendern för i år. Älskar att det ska vara Mysteriet på Greveholm igen, så himla roligt ! Och jag tyckte det var väldigt kul när Filippa Bark från centralskolan var med också.
Tror iaf att det kommer bli en jädra bra julkalender, senaste åren har dom ju känts lite B.
 
 
Lussebullarna igår blev förresten helt supergoda. Pepparkakorna också, men jag tycker att degen till pepparkakorna är så mycket godare än själva pepparkakorna haha. Anyways, nu ska jag öppna första luckan i julkalendern, sen ska jag gå och köpa lite frukost att njuta av. Och ikväll är det jobb som gäller 14-20 så det är ju rätt najs det med faktiskt.
Ridå