Marc

Hola
Jobbar på för fullt. Var dock ledig i två dagar och NJÖT. Inte ofta man får göra det längre liksom. Shoppade massa fina saker, såsom datorfodral från Marc Jacobs, fint armband från Urban och lite andra fina saker. Har dock typ inga bilder för det har jag inte tid med. Idag var jag och tränade också, så min kropp var (och är) helt död innan jag skulle börja jobba, men att sluta tidigt och komma hem till potatisbullar var ett perfekt slut på dagen. Nu ska jag gå och lägga mig och ladda inför en dag med gym och jobb imorgon. 
God natt 

/Ellinor
 

REN

Såhär glad är jag idag med min favorit tröja som jag har glömt bort. Om 20 min ska jag åka till jobbet och datorn raderar min text automatiskt. Typ som att någon annan sitter vid den också. Läskigt. Och nu har 20 min blivit 5 minuter så måste springa

Work

Känns som det blivit lite ont om inlägg senaste tiden, själv jobbar jag för fullt och igår på min ända lediga dag blev jag inringd. typiskt, men najs med money sen när lönen kommer. Hela veckan jobbar jag nu. Och hela veckan efter det. Och den efter det osv. Har bara 1-2 lediga dagar i veckan nu i några veckor frammåt och eftersom jag inte är så van vid det är jag ganska så trött. Jämt. Och hela tiden. Nu ska jag springa till tvättstugan och hämta sista av min tvätt och sen äta och sen jobba till 21 JIPPI.
Adjö
/Ellinor
 
 

01-18-13

God morgon hela världen, eftersom att hela världen verkligen läser bloggen. Jag har FULLT upp och har knappt ens hunnit med att äta. Eller, ja jo det har jag ju men inte så mycket. Tränat lite hann jag med igår också så var ganska stolt över mig själv, fast kroppen var ju ganska öm sen när jag jobbade stängning på jobbet (vilket var jobbigt eftersom sista kunden inte förstod att vi hade stängt för 10 minuter sen och skulle fortsätta att handla så vakten hämtade honom) Och jag var ju ganska hungrig så lite irri blev jag allt, men det gick bra så sen slutade jag och ramlade in i sängen sen och somnade. Vaknade imorse av att pappa och familjen äntligen kommit hem och att jag börjar tidigare idag. Usch, skönt men jag vill ju äta massa oså. 
 
Vad som skulle bli en kort liten mini text blev en lång bok så nu ska jag springa och äta frukost, för det är ju så gott ! 
 
en inte alls väldigt stel bild på mig. helt slut var jag där. men men. HEJDÅ
/Ellinor

Heart it

Köpte en ny klocka idag. Vart helt kär i den så den fick följa med hem helt enkelt!!
Imorgon är det jobb och Lovas födelsedagsfirande, kommer bli AWESOME
 
// Julia

trött

För både jag och Ellinor har jobbat som idioter denna helg så får ni endast en bild av mig. 
Chansar på att Ellinor ligger hemma hos sig och chillar lika mycket som jag gör just nu = mycket
Denna bild visar min och Ellinors vänskap på ett bra sätt
 
 

WANT

God morgon folks, har varit vaken i en timme nu och kan verkligen inte somna om. Vilket jag inte gillar, man vill ju inte vakna tidigt när man jobbar sent... Men men, hade tänkt kolla på avsnittet av Sveriges mästerkock som jag missade igår men dom har fortfarande inte lagt upp det och det var ju inte så roligt. Funderade sen på ifall jag ska åka iväg och träna eftersom jag inte kommer ha tid med det nu i helgen ändå, men orkar verkligen inte åka dit just nu heller. Vill bara ha mat fast vi har ingen frukost hemma så allt går inte som det ska för mig just nu. Ska nog bara sitta och kolla på vakna med the voice och lata i soffan fram tills jag ska jobba. Det låter bra ! Iaf just nu. Pusssssssss
 
och här är 2 bilder jag tycker passar väldigt bra ihop ! 
/Ellinor

cheap

God morgon. Idag ska jag inte göra något speciellt mer än att träna. Men kunde inte låta bli att göra ett litet collage över vad jag skulle vilja ha på mig för kläder när jag hänger runt. Hittade den helt underbara jackan på topshop som jag mer än gärna skulle vilja ha. Och vi ska inte ens prata om klockan, planerar att förmodligen köpa den nu när lönen kommer eller nästa (eller så är jag vuxen och köper sånt som jag "faktiskt" behöver köpa) Men en klocka skulle inte vara helt fel nu. Skulle iaf gilla att ha på mig denna outfittan idag, helt lagom för idag ! 
 
 
 
 
 

I love...

God kväll. Jag har precis ätit mig mätt på potatismos och sojafiléer så nu ligger jag helt utslagen i soffan eftersom jag också var och tränade ett tag idag så är jag nu helt slut. Men ikväll har jag en mysig hemma kväll med mig själv, ska först kolla på Sveriges mästerkock som börjar om 15 minuter och sen så ska jag sitta och spela spel och äta lite Ben & Jerry eftersom jag förtjänar det idag (tränade 1,5 timme) och jag ligger ändå under mitt dagliga kalori intag efter min glass. Det är vad jag kallar GÖTT! 
 
Sitter nu också och planerar lite resa och drömmer mig bort, vill åka till USA i Maj, Grekland/Kroatien/Bulgarien i Juli-Augusti, Grekland ev. (igen) i Oktober (blir ev. bjuden då på födelsedagsresa) och sen till Thailand i December-Januari. Förmodligen kommer säkert ingen bli av men man kan ju alltid hoppas och kolla på lite priser så man vet ifall man har råd eller ej. Att ta ledigt från jobbet känns iaf inte som något problem och det är ju skönt faktiskt !
 
Men till något helt annat jag tänkte tipsa er som inte redan visste om det, eftersom jag nydligen duschat har jag precis smörjt in mig med bästa krämen ever. Eller body lotionen iaf, dom nere på bilden. Luktar så otroligt gott gör dom !! Mina favoriter är coconut&cream som jag har nu, strawberry & milkshake och vanilla & ice cream. Luktar så jädra gott ! Mums. 
 
Nu ska jag ladda inför TV-kvällen med att ta fram allt inför ikväll. Ha det så bra ♥
/Ellinor
 

Massage

God morgon folks ! 
Jag ska alldeles strax åka iväg och gå på massage, känns lite konstigt också eftersom jag aldrig riktigt varit på massage. Ställa sig och klä av sig inför en okänd person liksom haha. Aja, kommer bli skönt iaf för jag känner att jag är i ett stort behov av en skön massage ! Efteråt så ska jag nog iväg och träna ifall massören tycker att jag kan köra på. Ofta hör man ju att man inte ska träna efter massage men vi får se vad jag ska göra. vi hörs senare ♥
/Ellinor

SPIKES

Hola guapas. Känslan när man fått hem nya skor eller vad säger ni? Jag är IN LOVE med mina nya fina skor. Hämtade dom bara för en halvtimme sen eller så och jag älskar dom, förutom att dom är lite stela just nu men det mjuknar ju upp efterhand så det ska nog gå alldeles utmärkt! 
 
 
Annars så blev dagen inte riktigt som jag hade tänkt, istället för att träna fastnade jag på skype med Julia och rensade bland mina bilder och fick ordning på alltihopa som finns i datorn. Sen kom Max hem och vi åkte in till stan bytte hans julklapp som var lite för liten och sen vidare till hägersten för att köpa mat på sushihuset som jag älskar. Blev en röd curry med ris idag och så jädra gott var det, som alltid dvs! Nu kollar jag på Sveriges mästerkock och sen är det sitcom tisdag på femman med alla mina favoritprogram så jag är nöjd med kvällen iaf. Men nu är reklamen slut så det är dags att stänga ner datorn.
 

jag och julia


SPIKE

Vaknade upp av att posten väckte mig eftersom ett paket har kommit till mig nere på ICA. Och jag längtar eftersom det är mina spike ballerinor som har kommit, men eftersom det har snöat idag/inatt eller något känns det som jag inte kommer få använda dom här på flera månader och jag vill ju så gärna använda dom nu. Efter jag har varit och hämtat dom och ätit frukost så ska jag åka iväg och träna idag igen, ska bli skönt faktiskt och jag börjar uppskatta det mer och mer nu för varje gång jag åker dit (trots att jag bara varit där 2 gånger) så blir jag mer taggad på att bli smal och fit ! 
Nä frukost nu! Adjö
/Ellinor
 
 

knasboll

Hola folks ! How ya doin? Tänkte bara svänga förbi och säga HEJ! Själv är jag HELT slut, har precis kommit ut ur duschen efter ett 1,5 timmes pass. Det tog kål på mig, fastän jag bara tog det ganska lugnt idag och inte ville köra för hårt eftersom jag har så fruktansvärt ont i mina knän. Sen är jag trött efter att jag har jobbat hela helgen också men det gör inget. Nu ska jag snart ställa mig och göra lite mat, det blir potatisgratäng, fliéer och sallad idag. Ska bli så jädra gott ! Ha ett gött liv 
 
bästa bilden från jobbet igår när jag åt upp huvudet på en knasboll (chokladboll med marsipan) nom
/Ellinor

Grekland

Vill så mycket bara åka utomlands och njuta av sol och värme. Idag åker min familj till Mexico och jag är så avundsjuk och sitter nu själv och kollar på resor i sommar och höst. Skulle vara så himla skönt att bara få lägga sig vid poolen, dricka en milkshake och njuta av livet. Men nä, inte blir det så på ett tag och det suger. 
 
Igår köpte jag iaf gymkort på friskis och ska idag gå på mitt första spinning pass (det för ett par år sen räknar jag inte med) och jag fasar inför värken imorgon. Men dom här bilderna gör iaf livet lite lättare ♥
 
Bästa resan ever !!

02-01-13

Är helt slut efter allt det här firandet, och slöandet igår. Smällde i mig en pizza, 1,5 l cola och 1,5 påse chips igår + dipp till. Så ni kan ju tänka er hur jädra ont jag har haft i magen sen. ja typ när jag slutade äta. Det är inte nådigt. Men men, för att göra upp för det ska jag åka och köpa gymkort idag, och ett SL kort så att jag faktiskt kan ta mig dit också så det ska bli skojjigt. Eller ja, skojigt kanske det inte blir, kommer bli ett hårt liv för nu ska jag börja träna. Satt upp det som ett mål inför 2013. Att när sommaren kommer, då ska jag vara smal, snygg och fit och trivas med mig själv ! 
 
Och bara tanken på att jag ska köpa ett gymkort får mig att känna som att jag redan gått ner 10 kg så jag tror jag kan smälla i mig vad som helst så det ska vi också ändra på !
 
Annars då? Idag ska jag inte bara köpa gymkort, ska hälsa på familjen som åker till Mexico imorgon och stannar där i 2 veckor, och under den här tiden så ska jag ligga hemma och jobba och träna. Så jag är inte alls avundsjuk. Och påtal om avundsjuk, mina syskon ska få bada med delfiner också. Har bara varit en utav mina stora drömmar att få göra det, och nu ska mina syskon som inte ens uppskattar det få göra det. Haha, inte alls avundsjuk. 
 
Men för att inte skriva en bok så ska jag nu gå och göra lite frukost. Hade varit gott med amerikanska pannkakor men vi får se. Vill ju vara nyttig också... kommer aldrig klara av det haha.
/Ellinor
 

1-1-13

Jag vet inte med er men jag hade en jävla bra kväll igår. 
Och jag och Julia vann förmodligen pris för världens snyggaste
/ellinor