Nej

Det här med blogga är nog inte riktigt min grej. Jag kommer tillbaka om jag ångrar mig (vilket jag förmodligen inte kommer göra)
Hej då
Julia

MAMMA

HOLA GUAPAS
Idag är en så himla bra dag, ska nämligen få träffa mamsen idag, hon landade precis på arlanda och ska nu åka in mot centralen och jag väntar ivrigt på att maxen ska komma hem så vi kan åka och hämta henne. TJOHO. Har inte träffat henne på månader så jag är super excited över att hon kommer !! Har sprungit runt som en liten gnu och städat hela lägenheten för jag vill att den ska vara helt perfekt tills hon kommer ! Ska bli så kul !!! 
 
sen så kan vi vara mer glada idag eftersom jag är ganska säker på att jag blir fast anställd idag också wiho

Mjau

Hola
Senaste inlägget som jag publicerade hade inte kommit upp, upptäckte jag nu. 2 dagar senare. Skojjigt. Jag har iaf varit sjuk och varit hemma från jobbet, skittråkigt men har inte mått bra. Men eftersom jag redan legat hemma hela veckan så tröttnade jag och åkte igår iväg till Ikea och köpte mig en fin byrå till alla mina kläder så allt är fint. Sen spenderade jag hela kvällen med att bygga ihop den (klarade det nästan HELT själv !!!) det tog mig 4-5 timmar och sen var jag helt slut och däckade i soffan och låg där som en strandad val tills jag somnade vid 22-tiden av ren trötthet. Idag har jag inte gjort något mer än våfflor och snart får vi besök också. Så ska nog ta och städa upp lite innan de kommer, japp. Så får det bli
Adjö
 
har bestämt mig att jag vill ha en katt med, en sån här katt. Som ler
/Elli

iddi

 

ananananas

Hola guapas. 
Kan inte komma på någon bättre hälsningsfras som låter härligt att säga så det får bli hola, ännu en gång. 
Vad gör ni? Själv ligger jag i soffan och degar, skulle egentligen varit iväg och träna nu men mår inte helt 100 så det är lika bra och vänta så jag inte blir sjukare. Ska visserligen inte jobba förän i helgen men är lika bra att inte riskera någonting ännu. 
 
Annars, igår låg jag också bara i soffan och degade. Men sen när Max kom hem knöt vi på oss skorna och tog en promenix till forum och handlade lite födelsedagspresenter och ingredinser till en ananaspaj. Köpte också 4 små pajformer så det blir som en portion i varje. Det var iaf jättejätte gott. 
 
inte super bra bild men det var iaf jättegott med lite vanilj glass ovanför som smälte !! 
 
Pajdegen
  • 1 dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 150 g smällt, svalnat smör.
1. Smält smör, ställ åt sidan så det svalnar, rör ihop socker, mjöl, bakpulver och det svala smöret till en ganska grynig massa.
2. Tryck ut den i en pajform, en stor eller 4-5 små. 
 
Ananassmet

  • 400g krossad avrunnen ananas
  • 2 dl cremefraishe
  • 0,5 dl socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 ägg
1. Sila ananasen så den inte är så vattnig. 
2. Blanda ihop allt ordentligt, häll i det i obakade pajformen.
3. Lägg in pajen i mitten av ugnen 200 grader i ca 25-30 minuter
4. Låt pajen svalna och ät med fett mycket glass ! 
 
 
 
 

HoBbIt

Tjena mors. Livet äger, japp. Jag har sovit ut, chillat runt, städat och äntligen plockat upp all tvätt som jag hör och häpna tvättade för en vecka sen (japp vi är lata här, eller så jobbar vi bara så mycket hehe). Har bara inte blivit av tidigare. Nu väntar jag på att potatisbullarna ska bli klara MUMS sen vid 14 så ska jag och min lillebror åka till stan och kolla på the hobbit. Andra gången för mig och första för min lillebror eftersom han snart fyller 11 så får han ju faktiskt kolla på den. Ska bli kul iaf. ska somsagt äta lite nu, bjussar på en härlig solskensanka bild från nyss hehe
PuSs
MvH eLlInOr

Celsius

Känns stelt att skriva idag, är trött så kan bero på det. Har haft fullt upp hela denna lediga dag som har varit så härligt då jag jobbade 13 timmar igår (!!! WOW!!!) var inventering och skulle egentligen slutat 19 men eftersom jag inte har något liv på fredag kväll så stannade jag tills vi var klara. Var härligt när jag var klar vid 22 men var pretty slut efteråt.
 
Idag så har jag åkt runt. Åkt till pappa och lånat bilen och cruisat runt och najsat
Kollade sen på mello där, hade tänkt gå ut men mår inte helt hundra. Brukar känna mig sjuk efter jag jobbat hårt under en vecka sen är ledig.
 
Nu är jag iaf äntligen hemma och kollar på Hanibal och dricker celsius. Kontigt nog första gången jag dricker en eftersom jag varit sugen på att testa väldigt länge och gosh vad gott. Dricker jordgubb/kiwi, den är god och jag gillare. Men ska fortsätta kolla på filmen. Puss
en bild från igår, eller iförrgår. Vet inte riktigt
/Ellinor