Nytt

Tänkte visa mina nya fina tröjor som jag köpte igår på Gina Tricot. Gillar saken på armen på den gröna tröjan. Riktigt hot. hehehe
 
Men nu så ska jag gå och handla saker eftersom jag ska baka både lussebullar och pepparkakor idag. Det är ju också 1 december igår, helt galet hur snabbt tiden går. 
 
Sen så firar ju jag och mitt körkort en vecka idag <3
 
 
 
 
 
 

Bathing

Idag hängde jag och Julia i stan och hängde runt. Hittade inte så mycket roligt mer än 2 fina tröjor och en fin present till Malin som jag tänkt skicka snart !!! Skulle ju egentligen köpa julklapp till brorsan min men kom på att det är roligare att köpa saker till mig själv istället för andra höhö.
 
Efter stan så åkte jag till pojkvännens föräldrar och åt middag, skönt när man inte behöver ställa sig och tänka på vad man ska göra för mat när man är hungrig och frusen som man är efter en dag på stan. Skönt var det iaf med mat på bordet när jag kom fram, nästan som att bo hemma. Satt sen och hängde med hans brorson, jag är inte riktigt den som gillar barn. Men honom älskar jag. Underbaraste ungen ever typ. 
 
Men nu har jag äntligen kommit hem efter en ganska lång dag, önskar nu att jag hade ett riktigt stort badkar som jag kunde tappa upp och ha riktigt varmt och med alldeles för mycket skum så det bara rann över. Hade varit underbart. Likadant som det nedanför fast ännu lite större, och utan någon som kollar på mig (hehe)
 
/Ellinor

Första riktiga snön

Vaknade upp av att någon lastbilsjävel åkte runt utanför mig. Och när jag skulle kolla vad det var för iddi så var det snöplogen och jag möttes av VÄRLDENS snöigaste ektorp hahah. Jag brukar alltid få höra hur hon på pizzerian sopar bort all skit som ligger utanför. Nu går hon där med spaden och skottar bort allt som plogen tagit dit. 
 
Men skönt är det när det är snö ute, så ljust och fint om man jämför med hur det var igår närä det är grått och tråkigt och regnar. Man blir ju faktiskt lite piggare av det här !!
 
 
Efter jag hängt med Julia idag så tänkte jag handla lite saker så jag kan göra massa lussebullar och pepparkakor imorgon. Har redan pepparkaksdeg men måste köpa lite ingridienser. Ska bli SÅ kul, älskar ju att baka, och sen när jag har tid i framtiden ska jag också göra massa knäck och annat sådant roligt WIE.
 
Nu är det dags att börja göra frukost så jag är redo för dagen !
/Ellinor

körkort

Hola. Idag har det varit ännu en jobbdag, hängde i kassan och slängde upp alla koder som jag har gjort det hela livet (YEAH). Jobbade sisådär 5 timmar själv och hängde runt.. Var skönt att kunna massa saker. Kom hem och kollade lite på project runaway sverige, längtar tills på måndag när det är final. Tror Naim kommer vinna, även fastän han inte är min favorit så gör han för jävla najsiga kläder faktiskt ! Sen fick jag höra att mitt körkort kommit och jag blev som ett barn på julafton och åkte och hämtade det på monnemangen och YEAH nu känns det på riktigt. JAG HAR KÖRKORT ! så jävla skönt, så jävla najs ! Och en annan rolig sak är att jag och min pojk tog våra körkort på samma dag, hur kul är inte det? Alltså inte samtidigt men vi har samma årsdag för våra små körkort. Jag är iaf nöjd. Imorgon blir det häng med Julia, vet inte vad vi ska göra men jag tror det kommer bli najs iaf ! bilden är inte snyggaste så väljer att dölja den höhö
/Ellinor

Beauty and a Beat

 
// Julia

FUCK CANCER

Hola guapas. 
Jobbat hela dagen, först nere på ICA där jag nu även är färdigutbildad (grattis till mig) Så nu får jag sitta helt ensam och flyga på mina egna vingar (är så töntig). Men jag har ju nästan alla koder i huvudet redan så det kommer nog gå helt finnemang. Efter det så åkte jag hem till pappsen och klippte brorsan som jag inte orkade göra igår. Det blev helt jädra awesome iaf. 
 
Efteråt så åkte jag hem, köpte lite käk och har suttit och njutit av sitcom tisdag på kanal 5 som deffinitivt är min favorit dag när det gäller TV. Alla favoritprogram typ, speciellt suburgatory som är nu men nog om det. Jippi.
 
Och idag så körde jag bil, helt själv yaay. SO SUPER HAPPY. men mer happy skulle jag vara ifall jag fick ett armband som det här nedanför. Så himla fint, och för en bra sak också. Finns häääääär och jag önskar mig ett i julklapp
 

We Dream Of Ice Cream


Tvättmorgon

Morsningkorsning. Idag är det tvättmorgon och jag ska tvätta hela morgonen. Inte roligaste sysslan man kan ha men det måste göras. Skönt iallafall när det är klart.
 
När tvätten är klar ska jag bege mig mot pappsen för att hänga lite med mina syskon, sen ska jag klippa dom så dom blir fina inför ett dop som dom ska till i helgen nere i Växjö. Själv ska jag stanna kvar här uppe och jobba. Full rulle hela veckan blir det med jobb. Men jag får ju fortfarande hoppas på att jag får brumma runt i bilen ikväll också
 
Och nu måste jag springa upp till tvättstugan igen för det har tagit mig typ 30 minuter att skriva det här lilla haha. 
/Ellinor

Dudes

Känns så tråkigt att blogga när man inte riktigt har något att blogga om. Men jag är samtidigt så sugen så var tvungen, har inte gjort något roligt idag. Eller jag har julshoppat till min lillasyster och blev i princip ruinerad... haha, och jag har 5 personer mer att köpa till ! Tur att man iaf får lön precis innan julafton så att man iaf hinner shoppa lite till.
 
Idag så körde jag också själv för första gången, eller inte riktigt själv. Skjutsade min lillasyster till kalas, och Max fick sitta brevid för jag inte vågar åka själv. Åtminstonde inte när mina syskon sitter i bilen haha.Känns fortfarande läskigt men det kan bara bli bättre.
 
Snart är det  dags för middag med, ska göra spaggeti carbonara idag. Så himlans gött, men först ska pojken min fixa klart att fixa med vår tvmöbel (elektriker gör allt mycket mer komplicerat än vad det behöver bli) så det kommer nog ta någon timme haha.
 
en tidigare carbonara. GÖTT 
/Ellinor
 
 

Firad

Jädrans. Att vara bakis, så inte min grej ! För något år sen så tyckte jag bara det var mysigt med lite bakishet för då hade man gjort något dagen innan. VAD TÄNKTE JAG PÅ?!?!?! För herre vad dåligt jag mår idag. Kom hem vid halv 5 inatt efter jag åkt både buss och taxi men inte orkade med taxin sen för att det kostar ju. Sen var taxikillen orolig att något skulle hända mig så han tog och skjutsade mig sista kilometern gratis. Snäll kille :) 
 
Igår hade jag i varje fall jättejätte roligt så det här med bakisheten gör nog inte så mycket trots allt. Har precis tagit mig en kopp te och ska väl förmodligen hem och låna bil och köra runt och njuta av att jag har körkort. Är så så glad. Har haft världens bästa vecka
 
 
/Ellinor

JAG HAR TAGIT KÖRKORT

ingen kan vara lika lycklig som jag

21.30

jobb jobb jobb och ännu mera jobb. Även fastän det bara varit två dagar med jobb ännu så ska jag även jobba imorgon. Man blir ju ganska trött faktiskt av att sitta vid en kassa och blippa in massa nummer hela tiden. Men det är samtidigt så jädrans roligt att jobba istället för att bara sitta hemma ! Fast sen efter jobbet imorgon så är det lugnt ända tills tisdag för då börjar jobbdagarna igen så lite helg har jag åtminstonde.

Nu ska jag kolla klart på Hela Sverige bakar (som är mitt favvo program) som det är final på ikväll.
Orkar inte leta upp någon kul bild ikväll
/Ellinor

lodjur

Imorgon är första dagen på jobbet, ännu en gång. Fast nu är det i kassan istället. Skrev ju att jag skulle börja idag men jag hade teoriprov idag (I NAILED IT) så jag sköt upp att börja tills imorgon istället och jag är pretty darn nervous. Är rädd för att göra helt fel och få kunder att betala flera hundra kronor mer eller att jag ger dom för lite pengar eller nått. Haha, skitlöjligt äre men allt sånt kommer väl lägga sig imorgon när jag väl sitter där (och sen så finns det ju maskiner som räknar ut pengar åt en också). Och tänk alla som kommer försöka köpa tobak utan att dom få (gå inte till mig för jag kommer legga alla som är typ 30 bara för jag kan moahahaha).
 

Annars händer inte så mycket mer roligt, jag ska strax åka iväg och köpa lite middag. Ikväll ska vi äta på Max bara för att jag var duktig med provet. Sen så drar vi till vår kära kompis och ska hänga och låna lite tv. Husets tvaparater har nämligen lagt av så nu kan jag inte kolla på sitcom tisdag och det gör ont i mig haha. Jag måste kolla på mitt sitcomtisdag... 
 

Sen imorgon är det dags för jobb somsagt, sen så ska jag köra lite. Sen ska jag fira, då har jag och min pojkvän nämligen hängt ihop i ett helt år. Vilket faktiskt är galet, tiden har liksom gått så himla snabbt. 
Och  nu ska jag sluta babbla för jag vill ha foood.
första bilden haha
/Ellinor
P.s. juste jag såg ett lodjur idag också tror jag i vår lilla skog nedanför lägenheten. kan man det här?!
 

Jädra morgon

Igår så somnade jag. Klockan 21. Var så himla himla trött så jag klarade inte av vakenheten längre så jag la mig i sängen och somnade på 2 röda. Jävligt skönt och behövligt var det iaf så nu är jag lagom nöjd i huvudet även fastän jag kanske hade velat ha lite mer. Idag skall jag tvätta, duscha och plugga lite körkort ev sen ska jag hem till pappsen och köra runt som ett litet fån. Haha kul jul. 
 
Och påtal om jul så måste jag ta mig ut och börja julshoppa snart. Aldrig gjort, vill aldrig göra. Men när man tjänar pengar har man tydligen en skyldighet till att göra det. KUL. nej! för det finns en anledning att jag aldrig velat julshoppa, jag vill ha mina pengar för mig sjääälv. + att jag är inte så bra på klappar. Jag må vara påhittig, men inte så.
 
Nu är det dags för mig att göra frukost och sen ringa jobbet. 
 
Jag vet iaf vad jag önskar mig i julklapp

Söndag

Det har varit jobbhelg för min del den här helgen. Hårt för mina stackars fossingar men ändå så himla roligt. Det är särskillt härligt med alla man jobbar med som är sjukt härliga. (oj vad jag är lollig). Idag har jag jobbat i nästan 11 timmar så jag är med andra ord som en död fisk, och eftersom jag inte sovit så värst bra senaste dagarna så blir jag bara ännu tröttare. Men jag har kämpat på ! Och eftersom jag just nu ändå bara jobbar varannan helg så kan jag ju faktiskt stå ut. 
Sen fick jag ju faktiskt reda på att jag ska börja jobba i kassan också vilket jag tycker är sjukt kul eftersom jag får jobba mer då och mer jobb makes more cash. Min vän på jobbet sa att efter jag fått reda på att jag ska jobba i kassan så hade jag $-ögon. Härligt.
 
 efter två timmar på jobbet i nytvättade kläder ser man ut såhär..
 
ANNARS DÅ förutom att jobba denna helgen har jag inte haft det såvärst intressant, Spelat Ektorp Open 2.0 - pingisturnering med Max kompisar. Var så himla roligt, förutom att jag förlorade då... Helt klart bästa delen på helgen (förutom chokladbollen jag åt idag ifs.) Vi var några styckna som drack lite alkohol och spelade pingis i ett cykelförråd helt enkelt. Låter säkert jätte jätte tråkigt men jag var nöjd och jag hade väldigt roligt. 
 
Men nu är det väl dags för mig att hjälpa till med maten. Idag blir det ugnspotatis, fileér och bea. Yeah bra slut på helgen. 
bilder från helgen när jag chilla och posa

Breaking Dawn Part 2

Glömde bort att berätta för er att jag var och kollade på Breaking Dawn del 2 igår. Bästa filmen jag sett på länge, åh så bra den var. Jag orkade inte vänta längre så jag var tvungen att kolla på den igår och kinda lurade med mig min pojkvän till den. Men det var lätt den bästa filmen av alla och jag är så sugen på att läsa böckerna om igen nu ! Men vi får se hur det går med det. 
/Ellinor

För ett år sedan

Då var jag blond hade precis fyllt 18 barre och var så stolt över mig själv över hur gammal jag var, hade precis blivit kär i världens finaste kille. Jag hade precis gjort min andra tatuering och var så lycklig över livet. Känns som att detta var flera år sen men egentligen var det bara i November för ett år sedan. Knas
bowlade med lina och andra
min fina tatuering som jag gjorde med Malin
som fyllde år dagen innan och vi firade det! 
en bild på första gången jag skulle träffa min pojkväns alla kompisar. VAR SÅ NERVÖS, känns löjligt nu med tanke på att det nog inte finns bättre killar !!
älskade mina shorts och ville inte skilja mig från dom trots att det var kallt ute
älskade att ha röda läppar (hittar inte mitt jädrans läppstift längre gah)
/Ellinor
 
 

Kardashian Kollection

Som många vet så ÄLSKAR jag systrarna Kardashian, följer slaviskt alla deras program och har nog sett de flesta avsnitten som har kommit ut osv. Och nu, eller för ett tag sedan har dom lanserat en kollektion och flesta av sakerna fullkommligt älskar jag. Kollektionen finns på Dorothy Perkins så det finns ju inte i Sverige så man kan beställa helt utan problem. Tyvärr. Hittade ändå några favoriter, man kan ju alltid drömma liksom. Kvaliten på bilderna är väl inte bästa men ändå. Och något som jag gillar lite extra är skjortan och jackan, SÅ snygga 
(och ja, väskan har sånna man håller i men dom fick inte plats bara hehe)
/Ellinor
 

frulle

Jag vaknade nyss upp lagom till 7th heaven, hur underbart är inte det liksom? Men nu är det slut och kollar på keeping up with the Kardashians. Som vanligt, hehe. Och dom är ute och rider och önskar att jag också kunde, älskar hästar men är så jädrans allergisk så funkar inte riktigt.
 
Funderar på att göra lite frukost men vet inte riktigt vad jag ska göra, funderar på Amerikanska pannkakor men vet inte riktigt om jag orkar stå och steka i 20 minuter men det är så jävla gott. Sen med lite florsocker och lönnsirap på så blir det riktigt gott.
 
Japp, vet inte får väl ta en funderare på det där.
en bild från när jag gjorde det senast med choklad mellan varje, askalas
/Ellinor

bubblis

Okej. det här med att ta tag i mitt liv eller vad det var jag skrev. GLÖM DET. jag är en redig latmask så istället för att göra något med mitt liv så har jag suttit i soffan och dött ungefär. Och eftersom att halsen inte är helt 100 så vill jag inte riskera att bli sjukare genom att göra saker (okej världens bortförklaring) eftersom jag ska jobba långa pass i helgen som DÖDAR (lör 6-14 sön 6.30-17) men det är najsiga pengar så man vill inte missa det.
Nu så måste jag städa, vilket jag inte orkar eftersom att min long gone pojkvän som har jobbat över kommer med soppa, glass och choklad. Ska bli sååå gott.

en till gammal bild på Julia, och mig. 

/Ellinor

Gamla bilder

Hola,
ZUP?! Jag själv sitter i soffan, har lite småont i halsen och hänger annars så gör jag inget speciellt kreativt. Väntar på att Julia ska vakna. Och alla som känner Julia vet ju att hon har en tendens till att sova väldigt länge haha. Kollar på Ellen Degeneres show också, skulle vilja kolla på Glee men kollade klart på sista säsongen som finns på Netflix igår så vet inte vad jag ska göra. Orkar inte hålla på att ladda ner och greja. Satt också nyss och kollade igenom gamla bilder på mig och Julia. Var rätt kul. Bilderna nedan är tagna för snart 2 år sedan och det känns rätt knas ändå att jag och Julia har hängt med varann så länge, eller vad säger du Julia? 
Men nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något med det.
Adjö
 
/Ellinor

vinrött

Om det är något jag vill ha nu i höst/vinter så är det ett par vinröda byxor. Har letat på så många ställen men inte hittat några sådär riktigt snygga som man verkligen vill ha tyvärr. Något annat jag vill ha är både skorna som kommer från Acne, klockan som kommer från Michael Kors. Och vi ska inte ens prata om väskan från Alexander Wang, tyvärr så tjänar man inte massa pengar så man kan köpa alla fina dyra saker som man vill ha. Här nedan är några av mina favoritsaker iaf som jag lätt hade velat ha på mig idag iallafall.
/Ellinor

jag längtar efter sommar

 
 
 
 
/Ellinor

festis

Inatt så sov jag så himla bra, jag sov i över 12 timmar och vaknade sen upp med världens huvudvärk. Ni vet en sån som man får när man har sovit alldeles för djupt och länge? Men de var skönt, riktigt skönt, efter en helg utan någon riktig sömn så var det behövligt iallafall.
 
Annars har jag bara mest suttit i soffan och hängt idag, orkar inte riktigt göra något. Hade tänkt mig att jag skulle glo på glee hela dagen men inte ens det orkar jag göra. Men jag har iallafall varit iväg och handlat, idag får vi nämligen besök av en kompis så ska göra en redigt bra middag. En favorit från när jag var liten nämligen lasagnette, är väl inte någon direkt skillnad på det och lasagne men well well. ska iallafall bli riktigt gott.
 
Adjö vänner
 
Hittade inte någon riktigt bra bild som passade
/Ellinor

hittade härliga bilder

INu är det egentligen dags att sova, tänkte göra det för ett par timmar sedan men har bara inte orkat dra mig till sängen. Så istället så har jag suttit och kollat igenom kläder och bloggar och allt annat onödigt som man gör bara för att fördriva tiden så man orkar göra något. Men men. Här är några bilder från ilovewildfox. Är det bara jag som önskar att jag har blått hår efter de sista bilderna? Tycker iaf det är riktigt najs.
/Ellinor

Semester

I helgen så har jag varit på semester med min kära. En härlig semester ut till landet nere i Växjö där min mormor bor. Under tiden har vi hängt med familjen, hönor, varit på ullared och fyndat, kollat på filmer och ätit grymt god mat och första lussebullen i år. Det är så skönt att bara åka iväg över helgen ibland och varva ner från vardagen (som att jag gör mycket annars).
 
Här är iaf lite instagrambilder från i helgen
 
 
första lussebullen. jamjam
en jävla mumsig marrängswich(?) med glass, grädde, marabou helnöt och marränger jamjam
 
/Ellinor

Heaven

Såfort lönen åker in på kontot så funderar jag starkt på att beställa hem Rebecca Simonsson stövlar Heaven i blått. Så otroligt snygga. Vet fortfarande inte ritkigt än vad jag ska matcha med dem, får väl ta och köpa lite nya klänningar i samma veva.
// Julia